Rólunk

Rólunk

Bemutatkozás

Első vállalkozásomat 19 évesen alapítottam, kiskereskedelmi tevékenységgel kezdtem foglalkozni az iskola mellet, ezt követően pedig számos területen kipróbáltam magam mielőtt turizmusfejlesztésben találtam meg inspirációmat. Fiatal korom ellenére éltem és dolgoztam több országban és nagyvárosban, többek között a kanadai Vancouverben, New Yorkban, Szingapúrban és nem utolsó sorban Londonban és Milánóban. 2016 és 2020 között 31 ország 46 városában valósítottam meg a „Nagy Digitális Audit” névre keresztelt világkörüli piackutatást, mely bizonyítja, hogy különleges szenvedéllyel képviselem a digitalizáció és a diszruptív megoldások előnyeit, missziómnak tartom az új turizmus korszakában rejlő lehetőségek kiaknázását és piaci szintű bevezetését. A digitális forradalomban hatalmas lehetőség rejlik a turizmus szektor minden képviselője számára, melyek javíthatják a versenyképességet, csökkenthetik a költségeket és új távlatokat nyithatnak az üzletfejlesztési területek számára.

Rasztovits Dávid

Elnök

Digitális Turizmus Zrt. alapító-vezérigazgató

Az utóbbi években rendszeresen tartok előadásokat szakmai fórumokon, valamint előadóként veszek részt oktatási programokon és konferenciákon. 2018 májusa óta a FIVOSZ Turisztikai Bizottságának elnöki pozíciójat töltöm be, valamint 2019. első negyedévétől a Neumann János Számítógéptudományi Társaság digitális tanácsadójaként és a Menedzserek Országos Szövetsége digitális vezetőjeként dolgozom a céges feladataim mellett. 2017 novembere óta a Digitális Turizmus Zrt. Vezérigazgatójaként fáradhatatlanul dolgozom a digitális turizmusban rejlő jövőkép megvalósításán. 2020-ban az ITBusiness szakmai lap jelölt a 2019-es év Lesikeresebb infokommunikációs menedzsere díjra, melynek közönségszavazásán az első helyen végeztem.

,,2023 a bátrak éve lesz: azoké, akik mernek tenni és tudnak változni. Az utazás mindig formál az utazón, aminek hiányából megérthetjük, miért nem tudunk hosszú távon elindulás, majd hazaérkezés nélkül élni, amikor eltérő világok lenyomata kíséri tovább a felkeresett kultúrák, nemzeti értékek iránt fogékony embert. Meg kell őrizni a kíváncsiságunkat ezekben a feszült hónapokban, hogy kilátástalanság helyett hittel, bátran tudjuk felépíteni újra azt a világot, amiben szerettünk élni.”

Rólunk mondták

Kompetenciáink

Rólunk írták

Velünk készült cikkek, interjúk és podcastok egy csoportba gyűjtve.